Trajecten

Groei- en Bloeitraject 'Herontdek je Natuur' (Inschrijven)

In september gaat dan eindelijk het groei- en bloeitraject 'Herontdek je natuur' van start.

Gun jij jezelf dit prachtige cadeau?

Een jaar van natuurcoaching in kleine groep.

Een jaar om stil te staan bij wie jij werkelijk bent, bij wie je echt wil zijn.

We gaan op zoek naar jouw ware natuur, we onderzoeken wat jij nodig hebt om je wilde zelf te kunnen zijn en zorgen ervoor dat jij helemaal tot bloei komt.

Inclusief 3 individuele coachingssessies in de natuur en 6 samenkomsten in kleine groepjes. Wees welkom zoals je bent. Met behulp van (o.a.) natuurcoaching en creatieve opdrachten gaan we al zeker deze thema's behandelen:

- Wie ben ik echt?

- Grenzeloos dromen: wat wil ik echt?

- Loslaten 

- Doelen stellen

- Wat houdt mij tegen?

- Grenzen en assertiviteit

- Mildheid en zelfcompassie: want je bent het waard!

Data

Groepssessies (telkens een hele middag van 13u30 - 16u):

2021:

10 september

22 oktober

26 november

2022:

4 februari

25 maart

6 mei

De individuele sessies vinden uiteraard plaats na overleg. De eerste individuele sessie wordt idealiter ingepland vóór de eerste sessie. We maken kennis, bepalen waar je nu staat en wat jouw doelen zijn.

De tweede plannen we in na de drie eerste bijeenkomsten. We evalueren het traject tot dan toe en bekijken of jij nog specifiek ergens nood aan hebt.

De derde individuele sessie plannen we in na afloop van het traject. We bespreken hoe het voor jou is geweest en hoe je nu verder aan de slag gaat. 

Prijs: €350 voor 3 individuele sessies + 6 bijeenkomsten in groep. Dit is een unieke aanbieding! Aangezien het voor mij de eerste keer is dat ik dit jaartraject geef, kan je nu intekenen aan dit lage tarief. Vanaf volgend jaar zal de prijs zeker hoger liggen, dus als dit iets voor jou is, twijfel dan niet. Gun jezelf dit cadeau.

Locatie: De groepssessies gaan door in en rond een gezellig chaletje ('Het Kruidenhuisje') temidden van de mooie natuur van de Assels in Drongen.

Inschrijven? Dat kan hier.

Wil je verzekerd zijn van je plek, schrijf dan snel in. We gaan namelijk met een klein groepje aan de slag.

Vragen? Kijk eens bij FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Aarzel niet om me een mailtje te sturen! --> lies@thewildlife.be

 

 

 

 

hiclipart.com (3).png
hiclipart.com (5).png