Trajecten

De trajecten waar je momenteel op kan intekenen zijn:

- Groei- en bloeitraject 'Herontdek je Natuur' (start september)

- Schrijcoaching in het seizoen (terugkerend)

 

Groei- en Bloeitraject 'Herontdek je Natuur' (Inschrijven)

In september gaat dan eindelijk toch het groei- en bloeitraject 'Herontdek je natuur' van start. Doe je mee?

Dit is echt een jaar voor jezelf. Een jaar van natuurcoaching in kleine groep. Een jaar om stil te staan bij wie jij werkelijk bent, bij wie je echt wil zijn. We gaan op zoek naar jouw ware natuur, we onderzoeken wat jij nodig hebt om je wilde zelf te kunnen zijn en we zorgen ervoor dat jij helemaal tot bloei komt. Inclusief 3 individuele coachingssessies in de natuur en 6 samenkomsten in kleine groepjes. Wees welkom zoals je bent. Met behulp van (o.a.) natuurcoaching en creatieve opdrachten gaan we al zeker deze thema's behandelen:

- Wie ben ik echt?

- Grenzeloos dromen: wat wil ik echt?

- Loslaten 

- Doelen stellen

- Wat houdt mij tegen?

- Grenzen en assertiviteit

- Mildheid en zelfcompassie: want je bent het waard!

Data

Groepssessies (telkens een hele middag van 13u30 - 16u):

10 september

22 oktober

26 november

De sessies in 2022 worden binnenkort vastgelegd, maar hou er alvast rekening mee dat dit ook vrijdagnamiddagen zullen zijn!

De individuele sessies vinden uiteraard plaats na overleg. 

De eerste individuele sessie wordt idealiter ingepland vóór de eerste sessie. We maken kennis, bepalen waar je nu staat en wat jouw doelen zijn.

De tweede plannen we in na de drie eerste bijeenkomsten, dus tussen november en februari. We evalueren het traject tot dan toe en bekijken of jij nog specifiek ergens nood aan hebt.

De derde individuele sessie plannen we in na afloop van het traject. We bespreken hoe het voor jou is geweest en hoe je nu verder aan de slag gaat. 

Prijs: €350 voor 3 individuele sessies + 6 bijeenkomsten in groep. Dit is een unieke aanbieding! Aangezien het voor mij de eerste keer is dat ik dit jaartraject geef, kan je nu intekenen aan dit lage tarief. Vanaf volgend jaar zal de prijs zeker hoger liggen, dus als dit iets voor jou is, twijfel dan niet. Gun jezelf dit cadeau.

Locatie: De groepssessies gaan door in en rond een gezellig chaletje ('Het Kruidenhuisje') temidden van de mooie Assels in Drongen.

Inschrijven? Dat kan hier.

Wil je verzekerd zijn van je plek, schrijf dan snel in. We gaan namelijk met een klein groepje aan de slag.

Vragen? Kijk eens bij FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Aarzel niet om me een mailtje te sturen! --> lies@thewildlife.be

 

 

 

 

Schrijven met de seizoenen mee 

Schrijven kan helend werken. Door te schrijven kan je naar buiten brengen wat er vanbinnen bij je leeft. Zaken die niet uit te spreken vallen kunnen soms wel neergeschreven worden.

Tijdens deze 4 schrijfworkshops volgen we de seizoenen en de natuur en kijken we wat dat vanbinnen met ons doet. We combineren de kracht van natuur met die van schrijven.

Lente: Welke zaadjes zijn er allemaal klaar om te ontkiemen? Is er een project waar je aan wil beginnen? Ideeën die al een tijdje onder de oppervlakte leven en nu graag het daglicht zouden zien? We schrijven het allemaal naar buiten en scheppen helderheid.

Zomer: Wat wil er tot bloei komen? Welke vruchten kan je plukken? Misschien wil je zelf openbloeien maar is er iets dat jou tegenhoudt. Misschien laten de vruchten van je werk op zich wachten. Of zijn ze er wel, maar durf je ze niet te plukken. In deze workshop kijken we wat er klaar is om te oogsten, of wat je daar nog voor nodig hebt.

Herfst: Wat kunnen we afsluiten? In de herfst steekt de natuur geen energie meer in mooie blaadjes, maar richt ze zich op de essentie: de wortels. Ben jij stevig geworteld? Heb je nood aan dingen loslaten en afsluiten? Dan is nu het goede moment. We bereiden ons voor op een periode van rust.

Winter: De winter is een periode van bezinning.  De natuur is in rust. Het jaar komt ten einde en een nieuwe cyclus begint. We blikken terug en bepalen wat we achterlaten en wat we meenemen. En we blikken vooruit naar de weg die voor ons ligt.

 

Data (telkens een zaterdagmiddag van 13u30 - 16u30):

                  Lente: 20 maart

                 Zomer: 26 juni

                 Herfst: 25 september

                 Winter: nog te bepalen

Prijs: €100 voor het hele traject. Schrijf je liever per workshop in? Dat kan ook. De prijs per workshop is €27.

Locatie:

Lente en zomer: Reinaertpark, Destelbergen

Herfst: Campo Santo, Sint-Amandsberg

Winter: Gentbrugse Meersen

Inschrijven? Dat kan hier.

Wil je verzekerd zijn van je plek, schrijf dan snel in. We gaan namelijk met een klein groepje aan de slag.

Vragen? Kijk eens bij FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Aarzel niet om me een mailtje te sturen! --> lies@thewildlife.be

hiclipart.com (3).png
hiclipart.com (5).png
hiclipart.com (5).png