Trajecten

De trajecten waar je momenteel op kan intekenen zijn:

- Eindejaars-minitraject 'De Cirkel Rond'

- Jaartraject 'Herontdek je Natuur'

De Cirkel Rond - Een minitraject van twee wandelingen 

December 2020 - Januari 2021

Eindelijk is het einde van 2020 in zicht. Voor veel mensen is het een moeilijk jaar geweest, vol beperkingen, aanpassingen, teleurstellingen, misschien eenzaamheid of confrontatie,... Maar ook nu, zéker nu, is het van belang om goed af te sluiten. Zo kan je het komende jaar met een heldere blik en vernieuwde energie tegemoet treden.

Samen blikken we terug op het voorbije jaar. We gaan eerst na wat voor jou moeilijk was, wat je wil achterlaten en wat je liever anders had willen zien. Natuurlijk kijken we ook naar wat goed ging, waar je trots op bent en wat je wil meenemen. We sluiten af wat afgesloten mag worden.

In de tweede wandeling bekijken we jouw verwachtingen voor het komende jaar. Hoe kan jij ervoor zorgen dat je dit jaar ten volle kan bloeien? Zo maken we de cirkel rond en kan jij vol goede moed aan een nieuwe reis rond de zon beginnen.

Geen workshop in de klassieke zin, want door de huidige maatregelen kies ik ervoor om deze activiteit uitsluitend op individuele basis te laten doorgaan. Maar ook geen klassieke coaching, want we werken met een vooraf vastliggend kader. Je gaat naar huis met je eigen cirkelboekje, een tastbare reminder van al wat je mee wil nemen het nieuwe jaar in.

Datum --> Je kiest zelf twee data in overleg met mij. Kijk hier alvast welke momenten beschikbaar zijn. 

Locatie --> Je kiest zelf uit onderstaande lijst. Dat mag twee maal dezelfde plek zijn of twee verschillende plekken.

- Bourgoyen

- Gentbrugse Meersen

- Rozenbroeken (Sint-Baafskouterpark)

- Campo Santo

- Damvallei en Reinaertpark

- Gentbos

- Scheldemeersen

- Puyenbroeck

Prijs --> Je betaalt voor beide wandelingen (2 maal 1,5 uur) samen €125.

Inschrijven kan hier. Heb je nog vragen? Stuur me gerust een mailtje --> lies@thewildlife.be

 

 

Jaartraject 'Herontdek je Natuur'

Begin volgend jaar gaat het groei- en bloeitraject 'Herontdek je natuur' van start. Een jaar van natuurcoaching in kleine groep. Een jaar om je eigen, diepste natuur te herontdekken, tot bloei te komen en te durven leven als je wildste zelf. Meer informatie vind je hier binnenkort.

 

Heb je interesse?

Inschrijven op het traject is nu al mogelijk. Zo ben je verzekerd van een plekje. Uiteraard hang je nog nergens aan vast en is het mogelijk je inschrijving te annuleren als blijkt dat het toch niet jouw ding is.

Heb je vragen? Aarzel niet om me alvast een mailtje te sturen! --> lies@thewildlife.be

 
 

Contact

Lies Vervloet

lies@thewildlife.be

Tel. 0493 16 15 34

Coachings in en rond Gent

Workshops in Oost-Vlaanderen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon