top of page

Voor Bedrijven

Een fijne sfeer op de werkvloer, werknemers die goed in hun vel zitten en met plezier komen werken; het is de droom van ieder bedrijf. 

Ik citeer uit dit artikel van Trends: ‘Zo zouden bedrijven waar de werknemers gelukkig zijn o.a. tot 33 % winstgevender zijn, 45 % productiever, 300 % innovatiever, 37 % hogere verkoop hebben, 50 % minder veiligheidsincidenten en 66 % minder uitval door ziekte. Ook het vandaag steeds ruimer verspreide fenomeen 'burnout' zou in 'gelukkige organisaties' geheel verwezen worden naar de afdeling fictie.’

 

Dat zijn geen misse cijfers! Onderaan deze pagina vindt u enkele artikels die steeds hetzelfde aantonen: blije werknemers zijn goed voor uw bedrijf, op alle mogelijke manieren. Het voorkomt burnouts en uitval door ziekte, zorgt voor een goed presterend team en vooral: maakt dat iedereen - uzelf inbegrepen - fluitend naar het werk komt en tevreden weer naar huis gaat.

 

Hoe kan u daarvoor zorgen? The Wild Life biedt u twee opties: een ontspannende teamactiviteit in de buitenlucht enerzijds, individuele coaching voor uw werknemers anderzijds.

 

1) Teamactiviteit

 

Behoud een goede teamgeest door er regelmatig samen op uit te trekken. Door elkaar in een andere context dan werk te zien, worden relaties hechter, wat het werkplezier ten goede komt. 

 

Daarbij zijn de teamactiviteiten van The Wild Life gericht op ontspanning en stressvermindering: buiten in de natuur zijn, wandelen, spelen en fysieke activiteit hebben hun positieve effecten herhaaldelijk bewezen. 

Door een creatieve toets toe te voegen stappen we uit ons analytische (werk)brein en activeren we een andere hersenhelft.

Locatie en tijdstip kunnen we in overleg bepalen, ik kom tegemoet aan uw wensen! Stuur een mailtje met uw wensen om een offerte aan te vragen.  

Activiteiten kunnen per dagdeel geboekt worden. U kunt dus kiezen voor een halve of een hele dag ontspannen in de buitenlucht. Stel hier uw hele of halve dagactiviteit samen.

Image by Anna Pritchard

Wildschrijven

Tijdens deze workshop trekken we de natuur in en gaan we deze observeren en intens beleven met al onze zintuigen. Bij ieder zintuig hoort ook een (of meerdere) schrijfoefening(en). 

Iedereen is welkom. Wandel, beleef, schrijf je hoofd lekker vrij. 

Image by Bernard Hermant

Upcycling

Afval is zó 2019! The Wild Life is fan van recycleren, hoe gekker hoe liever. Knutselen voor volwassenen met een duurzaam tintje, leuker dan dit wordt het niet!

Image by Bruce Christianson

Wilddromen

Wij zijn fan van dromen. Mooie dromen, wilde dromen, zotte dromen. We trekken de natuur in om uit ons hoofd te komen,  onze fantasie te prikkelen en contact maken met onze wildste dromen. Die gaan we vervolgens zichtbaar maken, door gezellig te knippen en plakken met thee en koekjes erbij. 

Image by Koushik Chowdavarapu

Groepscoaching

Ervaar wat natuurcoaching voor jou kan doen... maar dan als groep! Door zowel oefeningen op individueel als op groepsniveau te doen leren we onszelf en elkaar beter kennen. 

Image by Hello I'm Nik 🍌

Antistressfeestje

Eens goed stampen, in beweging komen, lachen, ademen, dansen - het zijn allemaal manieren om stress te verlichten. Plus… we maken een fantastische anti-stressknutsel, die we vervolgens met veel lol weer kapot slaan. Ook  gewoon zin in een feestje, omdat het kan? Leef je helemaal uit en kom als herboren uit het anti-stressfeestje! 

Walking Club

Wilde Wandelingen

Kies tussen, of combineer een feelgood-wandeling en een wildplukwandeling, al dan niet gecombineerd met het maken van een zalfje en/of een wilde pesto. Een heerlijke manier om de natuur te beleven!

2) Natuurcoaching

 

Wilt u nog meer investeren in het welzijn van uw werknemers? Biedt hen dan individuele coachingssessies aan. 

Door de coachings te laten doorgaan in de natuur en dus buiten de context van het kantoor, kan de werknemer letterlijk een ander perspectief aannemen. Het buiten zijn biedt de kans om het hoofd leeg te laten waaien, de fysieke activiteit maakt dat zaken effectief in beweging worden gezet. Wilt u meer lezen over de positieve effecten van natuurcoaching? Klik dan hier.

 

Het doel en verloop van de coaching wordt op voorhand in overleg bepaald. Uiteraard bepaalt u als werkgever ook mee waar de sessies plaatsvinden en hoe lang een sessie mag duren.

U kunt losse sessies boeken, of voordelige pakketten aankopen. Stuur een mailtje met uw wensen om een offerte aan te vragen.  Bronnen

https://trends.knack.be/economie/ondernemen/gelukkige-werknemers-neen-dank-u/article-opinion-270469.html

https://www.standaard.be/cnt/dmf20191017_04669168

https://www.mt.nl/management/persoonlijke-effectiviteit/gelukkige-werknemers-echt-productiever/529984

Coaching
teamactiviteit
bottom of page