Workshops

Hoera voor workshops!

Workshops van The Wild Life zijn allemaal kleine feestjes om het leven te vieren. Een feelgood-moment om jezelf of een ander cadeau te doen. Het leven is al serieus genoeg, dus we nemen even de tijd om te lachen en te spelen. 

De Wilde Workshops gaan allemaal - minstens deels - buiten door. Zo kunnen we lekker uitwaaien, een frisse neus halen, genieten van het groen en inspiratie opdoen in de natuur om ons heen. 

Laat je creativiteit de vrije loop, denk buiten de lijntjes en geniet gewoon van het moment! 

 

 

De eerstvolgende workshops

Eindelijk! Na maanden binnen zitten mogen we ons deze zomer weer helemaal uitleven... Natuurlijk moeten we rekening houden met de veiligheidsmaatregelen, maar aangezien de workshops van The Wild Life zo goed als helemaal buiten doorgaan is dat natuurlijk geen probleem. Deze zomer vliegen we er helemaal in op het Provinciaal Domein De Ster in Sint-Niklaas. Ben jij er ook bij?

 

Agenda

Lessenreeks 'Natuurlijk schrijven' (ook als aparte lessen te volgen)

Wanneer? 21 & 23 juli, 11, 13, 25 en 27 augustus, telkens van 13u30 tot 15u (wees zeker een kwartier van tevoren aanwezig aan de afgesproken ingang!)

Waar? De Ster, Sint-Niklaas.

Kostprijs: €15 per les, €80 voor de reeks. Inclusief een drankje per les en toegang tot het domein.

Voor wie? Voor schrijvers op zoek naar een verse lading inspiratie, voor natuurliefhebbers die hun eerste stappen in het schrijven willen zetten, of voor iedereen die graag wat bewuster in het hier en nu wil staan. Kortom, voor iedereen.

Iedere les duiken we in het groen en exploreren we een ander zintuig. We doen een belevingsoefening (of meerdere) en koppelen die aan een schrijfopdracht. Nadien is er kans om feedback te krijgen uit de groep.

 

ECO @ Home

Wanneer? 22 juli van 13u30 tot 16u

Waar? De Ster, Sint-Niklaas.

Kostprijs: €40 voor de workshop. Inclusief een drankje per les en toegang tot het domein. Je gaat naar huis met je eigen tawashi, de benodigdheden om er thuis nog veel meer te maken, én een sample van het schoonmaakproduct!

Voor wie? Voor iedereen die een ecologischer huishouden wil, zonder afval of chemicaliën. Geen theoretische uiteenzetting, maar we gaan praktisch aan de slag zodat jij dit ook thuis kan doen!

Lies van The Wild Life en Miranda van Upstitch slaan de handen in elkaar voor deze workshop. Beide dames zijn namelijk helemaal pro zero waste en een eco lifestyle. Jij ook? Kom dan mee je eigen producten voor het huishouden maken, zonder afval en zonder chemicalieën!

Samen met Miranda maak je niet alleen een tawashi, je neemt ook de benodigdheden mee naar huis om er in de toekomst nog veel meer te maken. En bij Lies leer je hoe je zelf afwas- en schoonmaakproduct maakt, gewoon, van planten die je dicht bij huis kan vinden.

 

 

 

 

Feelgood Natuurwandeling

Wanneer? 12 en 26 augustus, telkens van 13u30 tot 15u30 (wees zeker een kwartier van tevoren aanwezig aan de afgesproken ingang!)

Waar? De Ster, Sint-Niklaas.

Kostprijs: €20 voor de wandeling, inclusief toegang tot het domein en een drankje.

Voor wie? Iedereen die ja zegt tegen een portie goede vibes, iedereen die zin heeft om uit zijn of haar hoofd te komen en in het lichaam.

Goed vóelen en je góed voelen, dat is het doel van deze wandeling. Met technieken uit de natuurcoaching, lachyoga en lichaamswerk brengen we onszelf in een opperbest humeur. Na twee uur voel je je als herboren! 

 

 

 


 

 

Welke workshops komen er nog meer aan?

The Wild Life

Wildschrijven

Nog geen datum

Tijdens deze workshop trekken we de natuur in en gaan we deze observeren en intens beleven met al onze zintuigen. Bij ieder zintuig hoort ook een (of meerdere) schrijfoefening(en). 

Iedereen is welkom. Wandel, beleef, schrijf je hoofd lekker vrij. 

Wilddromen

Nog geen datum

Wij zijn fan van dromen. Mooie dromen, wilde dromen, zotte dromen. We trekken de natuur in om uit ons hoofd te komen,  onze fantasie te prikkelen en contact maken met onze wildste dromen. Die gaan we vervolgens zichtbaar maken, door gezellig te knippen en plakken met thee en koekjes erbij. 

Antistressfeestje

Nog geen datum

Eens goed stampen, in beweging komen, lachen, ademen, dansen - het zijn allemaal manieren om stress te verlichten. Plus… we maken een fantastische anti-stressknutsel, die we vervolgens met veel lol weer kapot slaan. Ook  gewoon zin in een feestje, omdat het kan? Leef je helemaal uit en kom als herboren uit het anti-stressfeestje! 

 

Activiteiten voor kinderen

Kinderen kunnen natuurlijk lachen en spelen als de beste. Al gaan sommigen van hen ook al gebukt onder verwachtingen en stress. Tegenwoordig worden kinderen via sociale en andere media voortdurend bestookt met prikkels, input en impulsen. Ook voor hen is het dus van belang om tijd en ruimte te creëren waar ze voluit zichzelf kunnen zijn! 

Agenda

13 - 17 juli --> Zomerkamp BUITENgewoon @ Mekkerland, Gent

21, 22 en 23 juli, 11 en 13 augustus --> Natuurknutsels @De Ster, Sint-Niklaas

17 - 21 augustus --> Zomerkamp BUITENgewoon @ Mekkerland, Gent

24 - 28 augustus --> Natuurontdekkers @ De Ster, Sint-Niklaas

 
 

Contact

Lies Vervloet

lies@thewildlife.be

Tel. 0493 16 15 34

Coachings in en rond Gent

Workshops in Oost-Vlaanderen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon