Workshops

 

Ga meteen naar

--> Workshops op de planning

--> The Wild Life op jouw event - Volwassenen

--> The Wild Life op jouw event - Kinderen

Hoera voor workshops!

Workshops van The Wild Life zijn allemaal kleine feestjes om het leven te vieren. Een feelgood-moment om jezelf of een ander cadeau te doen. Het leven is al serieus genoeg, dus we nemen even de tijd om te lachen en te spelen. 

De Wilde Workshops gaan allemaal - minstens deels - buiten door. Zo kunnen we lekker uitwaaien, een frisse neus halen, genieten van het groen en inspiratie opdoen in de natuur om ons heen. 

Laat je creativiteit de vrije loop, denk buiten de lijntjes en geniet gewoon van het moment! 

Je kan aansluiten bij één van de open workshops als die op de planning staan (kijk hieronder of check de agenda) of je kan The Wild Life inschakelen voor je eigen event. Of het nu voor een verjaardagsfeestje is of voor een personeelsdag, voor een teambuilding of voor een vrijgezellenuitje. Of je nu 7 wordt of 80. Of zomaar. Een activiteit van The Wild Life kan altijd.

De eerstvolgende open workshops

De Cirkel Rond - Een minitraject van twee wandelingen

December 2020 - Januari 2021

Eindelijk kunnen we 2020 achter ons laten. Voor veel mensen is het een moeilijk jaar geweest, vol beperkingen, aanpassingen, teleurstellingen, misschien eenzaamheid of confrontatie,... Maar ook nu, zéker nu, is het van belang om goed af te sluiten. Zo kan je het komende jaar met een heldere blik en vernieuwde energie tegemoet treden.

Samen blikken we terug op het voorbije jaar. We gaan eerst na wat voor jou moeilijk was, wat je wil achterlaten en wat je anders wil zien. Natuurlijk kijken we ook naar wat goed ging, waar je trots op bent en wat je wil meenemen. We sluiten af wat afgesloten mag worden.

In de tweede wandeling bekijken we jouw verwachtingen voor het komende jaar. Hoe kan jij ervoor zorgen dat je dit jaar ten volle kan bloeien? Zo maken we de cirkel rond en kan jij vol goede moed aan een nieuwe reis rond de zon beginnen.

Geen workshop in de klassieke zin, want door de huidige maatregelen kies ik ervoor om deze activiteit uitsluitend op individuele basis te laten doorgaan. Maar ook geen klassieke coaching, want we werken met een vooraf vastliggend kader. Je gaat naar huis met je eigen cirkelboekje, een tastbare reminder van al wat je mee wil nemen het nieuwe jaar in.

Datum --> Je kiest zelf twee data in december en/of januari, in overleg met mij. Kijk gerust hier al eens welke momenten ik beschikbaar ben.

Locatie --> Je kiest zelf uit onderstaande lijst een groen gebied in het Gentse.

- Bourgoyen

- Gentbrugse Meersen

- Rozenbroeken (Sint-Baafskouterpark)

- Damvallei en Reinaertpark

- Gentbos

- Scheldemeersen

- Puyenbroeck

Prijs --> Je betaalt voor beide wandelingen (2 maal 1,5 uur) samen €125.

 

Schrijven met de seizoenen mee - Lente

Wat? Lente! We ontwaken uit onze winterslaap, er begint weer vanalles te borrelen en te groeien. We gaan wandelen, kijken, ademen, genieten... en schrijven natuurlijk! We onderzoeken wat er in ons wil groeien en bloeien, en schrijven alles naar buiten. Kom je mee?

Wanneer? 20 maart, 13u30 - 16u30

Waar? Reinaertpark, Destelbergen

Prijs? €27 per workshop (Het is ook mogelijk voor de vier seizoenen tegelijk in te schrijven. Dan betaal je €100)

Inschrijven kan HIER

(Extra - het is ook al mogelijk om in te schrijven voor de zomerworkshop, deze gaat door op 26 juni van 13u30 tot 16u30!)

Groei- & Bloeitraject 'Herontdek je Natuur'

Wat? Een jaar voor jezelf. Een jaar om stil te staan bij wie jij werkelijk bent, bij wie je echt wil zijn. We gaan op zoek naar jouw ware natuur, we onderzoeken wat jij nodig hebt om je wilde zelf te kunnen zijn en we zorgen ervoor dat jij helemaal tot bloei komt.

Inclusief 3 individuele coachingssessies in de natuur en 6 samenkomsten in een klein groepje. Wees welkom zoals je bent.

Wanneer? Startdatum groepsbijeenkomsten is 26 maart (13u30 - 16u). Overige data zijn 7 mei, 18 juni, 10 september, 15 oktober en 12 november, telkens van 13u30 tot 16u. Individuele sessies worden ingepland vóór de start van het groepstraject, halverwege, en na afronding. 

Waar? Individueel - overeen te komen

            Groepssessies - Assels, Drongen 

Prijs? €350 voor het hele jaar

Inschrijven kan HIER

Stevig in je schoenen: (bij) jezelf blijven in relaties met anderen

Wat? Geef jij jezelf helemaal in je relaties? Cijfer je jezelf weg en offer je je op, allemaal zodat de ander maar tevreden zou zijn? Heb je er genoeg van om jezelf steeds kwijt te raken in je relaties, wil je grenzen leren stellen? Dan is deze cursus helemaal voor jou. In een klein groepje werken we aan jouw welzijn, onderzoeken we waar jouw grenzen liggen en leer je milder te zijn voor jezelf.

Wanneer? Startdatum 28 april. 6 woensdagavonden van 19u30 - 22u. 

Waar? Assels, Drongen. 

Prijs? €145

Inschrijven kan HIER

Wil je graag op de hoogte blijven van andere komende workshops? Check dan regelmatig deze pagina, schrijf je in op de nieuwsbrief of volg me op Facebook

The Wild Life op jouw event?

Ja, leuk! Zo gaat het in zijn werk: jij kiest hieronder zelf een of meerdere modules die jou aanspreken. Je boekt een activiteit voor minimaal anderhalf uur. Wil je extra modules/activiteiten toevoegen? Dat kan! 

Prijs

Voor het eerste anderhalf uur betaal je €95. Dat is inclusief BTW, alle materialen en verplaatsingskosten in groot Gent (in een straal van 10km rondom het adres van The Wild Life. Hierbuiten betaal je de gangbare kilometervergoeding - voor 2020 is dat €0,35 per kilometer). Voor ieder bijkomend volledig uur betaal je €35. Voor een half uur is dat €20. Stel, je wilt gedurende drie uur leuke activiteiten op jouw evenement. Dan betaal je daarvoor €95 (basisprijs) + €35 (1 volledig uur) + €20 (een half uur) = €150. 

Voor dit bedrag kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Heb je een grotere groep? Per extra persoon betaal je €5 per uur, met een maximum van 15 personen in totaal.

Praktisch

Je kiest zelf waar de activiteit doorgaat (bijvoorbeeld bij je thuis, in een grote tuin, een park in je buurt, ...). Geen inspiratie? Laat het me weten, we kunnen samen kijken welke opties er zijn.

Hou er rekening mee dat vele activiteiten van The Wild Life buiten doorgaan. Let wel op, want voor bepaalde activiteiten gelden restricties. Zo mogen we geen planten plukken in natuurgebied, mogen we niet overal boomweefsels laten hangen, etc. Waar er als locatie 'binnen' staat, wordt eigenlijk bedoeld, een plek waar we beschut zijn van de elementen en waar we tafels hebben om aan te werken. 

Aanbod voor volwassenen (klik op de foto voor meer details):

 

 

 


 

 

Activiteiten voor kinderen

Kinderen kunnen natuurlijk lachen en spelen als de beste. Al gaan sommigen van hen ook al gebukt onder verwachtingen en stress. Tegenwoordig worden kinderen via sociale en andere media voortdurend bestookt met prikkels, input en impulsen. Ook voor hen is het dus van belang om tijd en ruimte te creëren waar ze voluit zichzelf kunnen zijn! 

Wil je meer informatie of enkele impressies van voorbije of toekomstige zomerkampjes, klik dan hier

Permanent aanbod voor kinderen (klik op de foto voor meer details):

Natuurtekenen

Natuurtekenen

Wat is er leuker dan tekenen? Natuurtekenen! We gaan op verzameltocht in het groen en maken gebruik van de kleuren en vormen in de natuur om een figuur te tekenen. Duur: 1 uur Locatie: buiten

Creatief met afval en natuurlijke materialen: feestslinger

Creatief met afval en natuurlijke materialen: feestslinger

Met oude tijdschriften, gerecycleerd papier en materialen uit de natuur maken we een mooie slinger. Duur: 90 minuten Locatie: deels buiten, voornamelijk binnen

Creatief met afval en natuurlijke materialen: Windvanger

Creatief met afval en natuurlijke materialen: Windvanger

We maken samen een wandeling, op zoek naar materialen om te gebruiken in ons kunstwerk. Vervolgens maakt ieder zijn of haar eigen windvanger om mee naar huis te nemen en op te hangen! Duur: 90 minuten Locatie: Buiten en binnen

Boomweven

Boomweven

Boomwatte?? Boomweven! Want kunst hoeft niet altijd aan de muur te hangen. Met behulp van bomen, wat wol en wat we ook maar vinden in de natuur om ons heen maken we de mooiste kunstwerkjes. Duur: 90 minuten Locatie: buiten

Plezante plantenwandeling

Plezante plantenwandeling

Tijdens deze wandeling kijken we eens met heel andere ogen naar onze omgeving. Welke planten zijn eetbaar? Welk onkruid genezend?Vol leuke weetjes en lekkere proevertjes! Duur: 1 uur Locatie: buiten

Natuurlijk zalfje maken

Natuurlijk zalfje maken

We maken samen een wilde kruidenolie en een wonderzalfje van planten. Iedereen gaat naar huis met een eigen potje genezende zalf! Duur: 30 minuten Locatie: buiten/binnen

Wilde pesto maken

Wilde pesto maken

We plukken eetbare wilde kruiden en maken hiermee een lekkere pesto. En dan... proeven natuurlijk! Duur: 30 minuten Locatie: buiten/binnen

Nu boeken!

Nu boeken!

The Wild Life

 
 
Feelgoodwandeling

Feelgoodwandeling

Goed vóelen en je góed voelen, dat is het doel van deze wandeling. Met technieken uit de natuurcoaching, lachyoga en lichaamswerk brengen we onszelf in een opperbest humeur. Duur: 1 uur Locatie: buiten

Wildschrijven

Wildschrijven

We beleven de natuur met al onze zintuigen. We doen enkele belevingsoefeningen en koppelen die aan schrijfopdrachten. Duur: naar keuze 1, 1,5 of 2 uur Locatie: buiten

Wilddromen

Wilddromen

Nadat we ons hebben laten inspireren door de natuur gaan we aan de slag met onze wildste dromen. Je gaat naar huis met je eigen droombord als blijvende motivatie! Duur: 1,5 uur Locatie: liefst deels buiten, deels binnen.

Groepscoaching

Groepscoaching

Ervaar wat natuurcoaching voor jou kan doen, maar dan in groep. Door opdrachten en oefeningen op zowel individueel als groepsniveau leren we onszelf en de ander beter kennen. Duur: 1 of 1,5 uur Locatie: buiten

Plezante plantenwandeling

Plezante plantenwandeling

Tijdens deze wandeling kijken we eens met heel andere ogen naar onze omgeving. Welke planten zijn eetbaar? Welk onkruid genezend?Vol leuke weetjes en lekkere proevertjes! Duur: 1 uur Locatie: buiten

Natuurlijk zalfje maken

Natuurlijk zalfje maken

We maken samen een maceraat en een zalfje op kruidenbasis. Iedereen gaat naar huis met een eigen potje genezende zalf! Duur: 30 minuten Locatie: buiten/binnen

Wilde pesto maken

Wilde pesto maken

We plukken eetbare wilde kruiden en maken hiermee een lekkere pesto. En dan... proeven natuurlijk! Duur: 30 minuten Locatie: buiten/binnen

Nu boeken!

Nu boeken!

 

Contact

Lies Vervloet

lies@thewildlife.be

Tel. 0493 16 15 34

Coachings in en rond Gent

Workshops in Oost-Vlaanderen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Nu boeken!

Go to link