top of page

Veelgestelde vragen

Wat als het regent?

Als het wat miezert of er valt af en toe een buitje gaat je coaching of je activiteit gewoon door. Dat is nu eenmaal de natuur. Wordt er echt rotweer voorspeld, storm en onweer? Dan kunnen we in onderling overleg besluiten de activiteit te verplaatsen.

Wat als mijn activiteit niet kan doorgaan door corona?

Alle activiteiten gaan uiteraard door onder coronaproof-omstandigheden!

Als de maatregelen het niet toestaan, jij of een van je familieleden is ziek geworden, of je hebt een goede reden om je niet geheel veilig te voelen, dan kunnen we de activiteit verplaatsen of krijg je gewoon je geld terug. Gezondheid gaat voor!

Is natuurcoaching niet te zweverig?

Nee! Ik ben zelf allergisch aan alles wat al te zweverig is en sta met beide voeten op de aarde. Ik vind spiritualiteit iets zeer persoonlijks dat ik dus niet aan mijn cliënten zal opdringen. Dat betekent niet dat er geen ruimte is voor jou om die spiritualiteit te beleven als jij daar behoefte aan hebt. Een coachingssessie is jóuw tijd. Alles kan en alles mag. Maar ik zal jou daar dus zeker niet in pushen.

Hoeveel coachingssessies heb ik nodig?

Dat is heel erg afhankelijk van wie jij bent en waar je aan wilt werken. Sommige mensen hebben genoeg aan één sessie terwijl anderen meer gebaat zijn bij een jaar lang coaching. Je hangt nergens aan vast, je kan zowel de duur van het traject als de periode tussen sessies helemaal zelf bepalen. In de regel zou ik je aanraden om uit te gaan van minstens drie sessies. 

Help, mijn vraag staat hier niet bij!

Geen paniek, stuur gewoon een mailtje naar lies@thewildlife.be en alles komt goed. 

bottom of page