97083155_131985618461562_1724224048432414720_o.jpg

Praktisch (en veelgestelde vragen)

Praktisch

Data

Om mijn werk-privébalans te beschermen ben ik beperkt beschikbaar in de weekends. Boek je activiteit in het weekend dan ook best zo lang mogelijk op voorhand, of probeer je evenement op een weekdag te plannen!

Check de nog beschikbare dagen hier.

Prijs

- De prijs die wordt weergegeven is steeds inclusief BTW, materiaalkosten en vervoerskosten mits in een straal van 8 kilometer rond The Wild Life. Hierbuiten betaal je de gangbare kilometervergoeding - voor 2022 is dat €0,37 per kilometer).

- De basisprijs voor een workshop is €110 voor anderhalf uur. Per extra half uur komt hier €25 bij.

- De weergegeven prijs geldt voor een maximum van 10 deelnemers. Zijn jullie met meer? Dan betaal je een kleine meerprijs per extra persoon.

Voor een workshop van 1,5 uur: €5

Voor een workshop van 2 uur: €7,5

Voor een workshop van 2,5 uur: €10

Omdat wij geloven dat je de beste kwaliteit kan garanderen met kleine groepen, hanteren we een absoluut maximum van 20 deelnemers per workshop.

Type workshop

- Kies een workshop naar keuze uit het bestaande aanbod.

- Wil je meer dan één workshop combineren? Dat kan! Geef je wensen aan bij je boeking en we bekijken samen de mogelijkheden.

- Wil je een workshop voor zowel kinderen als volwassenen? Dat kan ook! Geef je voorkeuren door en ik laat je weten wat kan.

Locatie

Ik werk graag en vaak samen met de diervriendelijke kinderboerderij Mekkerland in Mariakerke (enkel beschikbaar van mei tot en met september). Je bent echter vrij om een andere locatie te kiezen.

Weet wel dat niet alle locaties geschikt zijn voor alle activiteiten van The Wild Life. De uiteindelijke keuze gebeurt dan ook in onderling overleg.

Boeken

- Boeken voor volwassenen doe je hier.

- Boeken voor kinderen kan hier.

- Boek je voor een gemengde workshop? Duid dan de workshop van jouw keuze aan en geef in het 'extra info'-venster aan dat het om volwassenen + kinderen gaat.

- LET OP: je workshop ligt niet vast zolang je van mij geen bevestiging per mail ontvangt!

- LET OP: boek je voor een zaterdag of zondag? Doe dit dan best lang op voorhand, weekends zijn populair (en worden af en toe ook gewoon voorbehouden voor mijn naasten).

Betalen

Je kan ter plekke betalen met Payconiq of cash.

Annuleren

Een workshop voorbereiden kost tijd en geld. Hou hier bij je boeking rekening mee! Weet ook dat veel workshops van The Wild Life (deels) buiten plaatsvinden. Regen- of ander slecht weer is geen geldige reden om te annuleren...

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de geboekte workshop.

Bij annulatie tussen 14 en 7 dagen voor aanvang zal u een forfait van €25 worden aangerekend.

Bij annulatie minder dan 7 dagen voor aanvang of een no-show wordt een factuur met de volledige kost van de workshop verstuurd.