top of page
97083155_131985618461562_1724224048432414720_o.jpg

Praktisch (en veelgestelde vragen)

Praktisch

 

Data

Om mijn werk-privébalans te beschermen ben ik beperkt beschikbaar in de weekends. Boek je activiteit in het weekend dan ook best zo lang mogelijk op voorhand, of probeer je evenement op een weekdag te plannen!

Check de nog beschikbare dagen hier.

Prijs

- De prijs die wordt weergegeven is steeds inclusief BTW, materiaalkosten en vervoerskosten mits in een straal van 8 kilometer rond The Wild Life. Hierbuiten betaal je de gangbare kilometervergoeding - voor 2022 is dat €0,41 per kilometer).

- De basisprijs voor een workshop staat vermeld bij de activiteit in kwestie. Deze basisprijs blijft hetzelfde ongeacht het aantal deelnemers.

Hier bovenop betaal je een kosprijs per deelnemer voor ingrediënten en benodigdheden.

Type workshop

- Kies een workshop naar keuze uit het bestaande aanbod.

- Wil je meer dan één workshop combineren? Dat kan! Geef je wensen aan bij je boeking en we bekijken samen de mogelijkheden.

Locatie

Ik werk graag en vaak samen met de diervriendelijke kinderboerderij Mekkerland in Mariakerke (enkel beschikbaar van mei tot en met september). Je bent echter vrij om een andere locatie te kiezen.

Weet wel dat niet alle locaties geschikt zijn voor alle activiteiten van The Wild Life. De uiteindelijke keuze gebeurt dan ook in onderling overleg.

Boeken

- Boeken voor volwassenen en ouder&kindworkshops doe je hier.

- Boeken voor kinderen kan hier.

- Boek je voor een bedrijf, evenement, organisatie o.i.d.? Contacteer me dan per mail met zo veel mogelijk informatie over je wensen en mogelijkheden. Zo kan ik je snel en correct alle nodige informatie bezorgen.

- LET OP: je workshop ligt niet vast zolang je van mij geen bevestiging per mail ontvangt!

- LET OP: boek je voor een zaterdag of zondag? Doe dit dan best lang op voorhand, weekends zijn populair (en worden af en toe ook gewoon voorbehouden voor mijn naasten).

Betalen

Je kan ter plekke cash betalen. Voor privéworkshops kan je er ook voor kiezen vooraf over te schrijven of ter plekke een instant overschrijving te doen.

Bedrijven en zakelijke klanten ontvangen een factuur na afloop van de activiteit.

Annuleren

Een workshop voorbereiden kost tijd en geld. Hou hier bij je boeking rekening mee! Weet ook dat veel workshops van The Wild Life (deels) buiten plaatsvinden. Regen- of ander slecht weer is geen geldige reden om te annuleren...

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de geboekte workshop.

Bij annulatie tussen 14 en 7 dagen voor aanvang zal u een forfait van €50 worden aangerekend.

Bij annulatie minder dan 7 dagen voor aanvang of een no-show wordt een factuur met de volledige kost van de workshop verstuurd.

Het aantal deelnemers kan tot 7 dagen voor aanvang worden doorgegeven of gewijzigd.

Data
bottom of page