top of page
  • Foto van schrijverLies

De lente in bloei

De lente is op haar sappigst. Ik zie het in de tuin, in het bos, overal. Ik zie het in de kiemende plantjes die barsten van leven, in de bloemen die gulzig zoeken naar de zon, in bomen die tevreden ruisen in de wind.


Ook voor ons, mensen, is de lente een tijd van nieuwe energie. De winterblues zijn eindelijk voorbij, de eerste zonnestralen jagen ons naar buiten, we krijgen weer energie, we tintelen om nieuwe dingen te ondernemen. De lente is het seizoen dat bruist van leven. Alles groeit en bloeit, jij ook?


Ik oogst nu ook. Mijn hele huis staat vol potjes waarin maceraten en tincturen staan te trekken, overal hangen kruiden te drogen. Zo heb ik straks, als de wereld weer even in zichzelf keert en het leven in rust gaat, nog genoeg om goed voor mezelf en anderen te kunnen zorgen. Ik werk nu al naar later toe, met kleine en fijne stapjes.


Binnenkort - van zodra het weer veilig kan - gaan er weer workshops van start. Buiten, in het groen. Tot die tijd houden we het kleinschaliger. Inspireert de lente jou ook tot opnieuw beginnen? Tot stappen zetten? Wil je de laatste restjes winter van je af schudden? Is het jouw tijd om te groeien, of te bloeien? En kan je daar wat steun bij gebruiken? Boek dan nu een (aangepaste) sessie natuurcoaching - op afstand!


Maar bovenal, geniet. Geniet van al dat leven.


36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page