top of page
  • Foto van schrijverLies

NIEUWS! Natuurcoaching beschikbaar (en doe mee aan de Wilde Lockdown-Challenge)!

Bijgewerkt op: 17 apr. 2020Ook al lijkt het of de wereld stilstaat, ons leven gaat door. Misschien is dit voor jou, om wat voor reden dan ook, een erg moeilijke periode. Of misschien had je deze pauze net hard nodig en wil je van je hervonden energie gebruik maken om iets aan te pakken. Wat zeker is, is dat dit voor velen onder ons een tijd van verandering is, van reflectie en noodgedwongen aanpassing. Dan kan natuurcoaching heel welkom zijn. Om je pad te hervinden. Om even te stoppen met rennen. Om te herademen.


Natuurcoaching? In tijden van lockdown en social distancing? Kan dat wel? Ja, dat kan. Verderop lees je hoe het in zijn werk gaat. Vanaf maandag kan je opnieuw een natuurcoachingssessie inboeken.


Het beste nieuws is dat ik in deze moeilijke tijden GRATIS sessies aanbied aan helden (=verpleegkundigen en zorgpersoneel in ziekenhuizen en ouderenvoorzieningen). Voor al de rest pas ik een speciale corona-korting toe en betaal je voorlopig de vaste prijs van €44 per sessie.


Hoe gaat dat in z'n werk? Er zijn twee opties.

1) We gaan beiden wandelen, elk in onze eigen buurt. We zijn gedurende de hele wandeling verbonden via telefoon of Whatsapp. Je hebt dus wel een headset met microfoon nodig. Een wandeling duurt één à anderhalf uur.

Of:

2) Je omschrijft me in een mailtje heel kort waar je mee worstelt, waar je in wilt groeien, wat je doelstelling is,... Ik stuur je vervolgens met een opdracht naar buiten, de natuur in. Nadien is er een nabesprekingssessie via, bijvoorbeeld, Zoom. Op het einde geef ik je opnieuw een opdracht mee die je buiten in de natuur kunt gaan uitvoeren.


Geïnteresseerd? Stuur me een mailtje of boek meteen via de agenda een afspraak in.


Voor wie (nog) geen natuurcoaching wil, maar wel goed voor zichzelf en anderen wil zorgen in deze vreemde tijden, zal ik in de loop van volgende week via sociale media een vijf-daagse challenge lanceren! Volg The Wild Life op Facebook om ook in deze periode contact te maken of te houden met jouw eigen natuur!42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page