top of page
  • Foto van schrijverLies

Welcome to the Wild (Social Distancing) Life

Hoera, de lente is officieel begonnen! Het perfecte moment om 'The Wild Life' te lanceren. Althans, zo had deze post móeten beginnen...
Hoera, de lente is officieel begonnen! Het perfecte moment om 'The Wild Life' te lanceren. Zo had deze post natuurlijk moeten beginnen, maar toen gooide Corona roet in het eten. Terwijl The Wild Life graag iedereen naar buiten wil krijgen, houdt het gevreesde virus net iedereen binnen.


Begrijp mij niet verkeerd, ook ik vind dat u in uw kot moet blijven! Sterker nog, de lancering van deze website heeft enige vertraging opgelopen omdat ik ziek was en geplaagd werd door symptomen die verdacht veel weg hadden van COVID-19. Iets wat mij - boem, patat - zomaar negen dagen huisarrest opleverde. Zelfs geen tripjes naar de bakker voor mij, geen ommetjes in de buurt. Binnen blijven was het verdict.


Maar laat ik eerlijk zijn; ik mag van geluk spreken. Geluk dat de symptomen niet erger waren, zodat ik gewoon thuis mocht uitzieken en niet in afzondering naar het ziekenhuis moest. Geluk dat ik bij mijn liefje woon, zodat wij elkaar hadden om te zorgen. Geluk dat we alles in huis hadden dat we nodig hadden, en mensen in de buurt die konden aanvullen waar nodig. En geluk, niet te vergeten, dat we een tuintje hebben. Het is er zo eentje formaatje postzegel, echt een minuscuul ommuurd stadstuintje, maar wat een geluk! Zo kan ik toch nog iedere dag naar buiten, iedere dag met eigen ogen aanschouwen hoe de lente zich ontvouwt en hoe het leven langzaam maar zeker openbloeit, niet gehinderd door dat virus van ons.


Dus hoewel ik mijn Wilde Plannen even on hold moet zetten en ik dat eindeloos jammer vind, houdt mij dat niet tegen om te genieten van al het wilds dat dit leven te bieden heeft. Kan jij ook niet wachten tot we weer met z'n allen naar buiten mogen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van de te gekke workshops die er aan komen! En hou dit blog in de gaten voor tips om meer groen toe te voegen aan je lock-down, je dagen te kleuren met creativiteit, etc.


Voor nu alvast - Welcome to The Wild Life! Blijf binnen, blijf gezond en blijf wild.30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page